Informativni dan 2023/2024

TESTIRANJE UDELEŽENCEV za uvrstitev v primerne skupine
KRAJŠI PRIKAZ POTEKA TEČAJEV ANGLEŠČINE

Prisrčno vabljeni na informativni dan, kjer vam bomo predstavili naše programe in kjer bodo lahko otroci predznanje tujega jezika, ki bi se ga želeli učiti, preverili s kratkim ustnim testom.

Predlagamo, da se udeležite kratkega prikaza tečajev angleščine. Želimo si, da dobite vpogled v naše delo. Zaradi oblikovanja skupin vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do 31. 8. (za termin 4. 9.) oz. 5. 9. (za termin 7. 9.).

Prosimo, da navedete starost otroka. Pišite na irena@yurena.si

Samo za uvrstitveno testiranje, predstavitev programov ostalih jezikov (nemščina, francoščina, španščina, italijanščina ...) in svetovanje pa vnaprejšnja prijava ni potrebna.

Se vidimo!

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR