Mystery Tours

Učenje angleščine ob spoznavanju zanimivosti Novega mesta. Izkušnja jezika skozi potovanje. Z vami bo Janez Gorenc.

Lokacija:
Novo mesto

Trajanje:
Skupaj 8 šolskih ur

Za vas bomo priskrbeli:
Učilnico, računalnik, kavo, sok

Jezik:
English

Kaj bomo počeli?

Ob spoznavanju lepot in zanimivosti Novega mesta se bomo v dveh srečanjih po štiri ure na praktičen način učili angleščine. Naše skupno doživetje se bo začelo v učilnicah Yurene, kjer bomo najprej spoznali najpomembnejše potovalno besedišče. Skupaj bomo tudi spoznali, kakšna doživetja si želijo popotniki, ko spoznavajo mesta. Skupaj bomo pripravili ogled jedra Novega mesta ter ga skupaj tudi vodili.

Na drugem srečanju pa boste vodenje ogleda Novega mesta prevzeli vi. Program vodenja boste pripravili doma po navodilih učitelja, ki vam bo ves čas na voljo in vam bo pomagal programe oblikovati online. Naše potovanje bo skupaj trajalo osem šolskih ur.

Kaj vključuje cena:

Najem učilnice in računalnika, 8 ur angleščine, kavo, sok, prigrizek.

Komu je tečaj namenjen:

Tečajnikom z znanjem angleščine B1 in več.

Koliko tečajnikov se lahko prijavi:

4 do 6

Kje bomo hodili:

Tečaj bomo vedno začeli v prostorih Yurene na Glavnem trgu. Ogled Novega mesta pa bomo seveda izvajali na terenu ter šli tja, kjer boste vi načrtovali turistično pot. Pridite obuti v obutev za hojo ter imejte zaščito pred soncem.

Termini tečaja:

V pripravi.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR