Prevajanje

Prevajanje | Sodno overjeni prevodi | Lektoriranje

V Yureni vam nudimo:

  • prevajanje besedil iz slovenskega jezika v tuji jezik in obratno
  • prevajanje besedil iz tujega jezika v tuji jezik
  • konsekutivno tolmačenje
  • lektoriranje slovenskih in tujih besedil

 

Zakaj se obrniti na Yureno?

  • smo zanesljivi: upoštevamo želje stranke in se držimo predhodno dogovorjenih rokov.
  • smo hitro odzivni: na vaše povpraševanje odgovorimo v najkrajšem možnem času in pošljemo ponudbo za izvedbo prevodov.
  • imamo dolgoletne izkušnje: dolgoletne izkušnje naših zanesljivih prevajalcev omogočajo izvedbo tudi najzahtevnejših prevodov besedil v predhodno dogovorjenem časovnem roku.

Prevajanje

Nudimo visokokakovostne prevode (vključno s sodnimi overitvami prevodov) vseh vrst splošnih in strokovnih besedil, pogodb, povzetkov, spletnih strani, dokumentov in pravnih besedil.

Prevajamo različna področja, tj. ekonomija, pravo, tehnika (gradbeništvo, strojništvo, elektrotehnika, računalništvo, kemijska tehnologija, itd.), kemija, medicina, farmacija, idr.

Za podrobnejše informacije nas pokličite ali obvestite po elektronski pošti.

Sodno overjeni prevodi

Sodni prevodi vseh tipov uradnih dokumentov, listin, certifikatov...

Nudimo sodne/uradne prevode vseh tipov uradnih dokumentov, listin, certifikatov, razpisne dokumentacije, diplom, izpisov iz poslovnega/sodnega registra, zakonskih aktov, potrdil o nekaznovanosti, rojstnih, poročnih in mrliških listov, pogodb, odločb, patentov, zapisnikov, pooblastil, dovoljenj, delovnih dovoljenj, spričeval, davčnih potrdil ter drugih uradnih listin in dokumentov.

Prevode s sodno overitvijo opravljajo s strani Ministrstva za pravosodje zapriseženi sodni tolmači za različne jezikovne kombinacije.

Za sodni prevod potrebujete originalni dokument ali overjeno kopijo originala (overitev kopije originala lahko uredite na upravni enoti ali pri notarju), ki se zveže s prevodom in zapečati z uradno izjavo sodnega tolmača. Sodni tolmač s svojim podpisom in žigom jamči za ustreznost in kakovostno izvedbo sodnega prevoda.

Lektoriranje

Lektura besedil v slovenskem ali tujem jeziku.

Yurena nudi tudi lekturo besedil v slovenskem in tujem jeziku. Primerna je za reklamna besedila, strokovne vsebine, vsebine spletne strani oz. vsa besedila, ki so namenjena javni objavi in predvidena za tisk.

Cenik

Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času Vam bomo pripravili ponudbo!

Cene prevodov in sodnih/uradnih prevodov so odvisne od jezikovne kombinacije, obsega, zahtevnosti besedila in nujnosti. Za natančno določitev cene nam pošljite povpraševanje. Najmanjša obračunana enota je ena (1) prevajalska stran, ki obsega 1500 znakov brez presledkov v prevodu.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR