Predstavitev šol: English in Chester

Učenje angleškega jezika v Angliji!

English in Chester

English in Chester je kakovostna privatna šola, ki deluje že od leta 1976.

Chester je čudovito starodavno z obzidjem obdano mesto na SZ Velike Britanije. Mesto leži ob reki Dee blizu meje z Walesom.

Šola ima dva centra na Stanley Place v središču Chestra.

Tečaji:

- Splošni jezik
- Priprava na izpite
- Tečaji za učitelje
- Tečaji za 50+
- Tečaji za najstnike poleti
- Tečaji »po meri« za skupine

Bivanje:

- host fammily
- self-catering

Zakaj z Yureno na jezikovni tečaj v Anglijo?

 • Priznane jezikovne šole

  Yurena sodeluje le s skrbno izbranimi, priznanimi angleškimi jezikovnimi šolami, kot so Hilderstone College, Kent School of English, Margate Language Center, Kingsway English Centre, itd…

 • Aktivno pridobivanje znanja

  Udeleženci pridobijo bogato znanje tujega jezika v avtohtonem okolju na sproščen in zabaven način. Gre za aktivno preživete, nepozabne počitnice ob spoznavanju angleške kulture in tradicije, ter sklepanju novih poznanstev.

 • Majhno število tečajnikov

  Yurenine skupine so majhne (okoli 10 potnikov se razporedi na dveh šolah), kar preprečuje medsebojno komunikacijo v slovenščini.

 • Edini iz Slovenije

  Do sedaj na omenjenih šolah ni bilo tečajnikov iz Slovenije.

 • Popolna organizacija

  Organizacija celotnega aranžmaja je v rokah Yurene (v ceni so zajeti zavarovanje, prevoz iz Novega mesta do letališča in nazaj, prevoz z letališča do kraja bivanja in nazaj, tečaj, bivanje, izleti, ekskurzije …).

 • Skrbno izbrana nastanitev

  Naši tečajniki prebivajo pri skrbno izbranih »host« družinah, kjer seveda še dodatno izpopolnjujejo govorne spretnosti ter spoznavajo življenje in navade angleških družin. Pri družini med tednom zajtrkujejo in večerjajo, konec tedna pa imajo tam polni penzion. Prevoza tečajniki ne potrebujejo, saj je šola od doma oddaljena največ 20 minut hoje. Ponavadi nudijo »host« družine tečajnikom tudi kolo, tako da pot v šolo nikakor ne predstavlja napora.

 • Sestanek pred odhodom

  Za nepolnoletne tečajnike in njihove starše organiziramo vsako leto sestanek najmanj 10 dni pred odhodom, da se pogovorimo o vseh podrobnostih in razčistimo morebitne nejasnosti. Tudi v času tečaja smo ves čas v stiku s spremljevalko, šolo in po potrebi tudi s »host« družino (družino gostiteljico).

 • Ekskurzije

  Nudimo 2 poldnevni in 3 celodnevne ekskurzije (v London, Cambridge, Oxford, Brighton…).

 • Več kot 20 let sodelovanja

  Gre za dolgoletno sodelovanje Yurene. Letos bo že enaindvajset let odkar sodelujemo s Hilderstone Collegom in štirinajst let odkar sodelujemo s Kent School of English.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR