Zakaj izbrati prav Yureno?

Yurena - Z vami že 25 let

25+ let izkušenj

Prve tečajnike smo vpisali že leta 1991. Yurena je leta 2006 pridobila tudi certifikat za sistem vodenja ISO 9001.

Vrhunski predavatelji

Naše izobraževalne programe izvajajo usposobljeni, izkušeni in motivirani domači in tuji predavatelji.

12 sodobno opremljenih učilnic

Pouk poteka v 12 sodobno opremljenih učilnicah, v katerih s pomočjo interaktivnih tabel omogočamo nadgradnjo tradicionalnih oblik učenja.

800+ tečajnikov letno

Iz majhne šole z eno učilnico smo se razvili v šolo, ki letno izobražuje okrog 800 tečajnikov vseh starostnih skupin.

Učenje angleščine v Veliki Britaniji

Poletne počitnice z učenjem tujega jezika!

Znanje tujega jezika je dandanes resnično velika prednost. In tujega jezika se najbolje naučimo v pravem okolju, kjer ga govorijo vsi in smo ga “prisiljeni” govoriti tudi sami. Poletni jezikovni tečaji v tujini so torej odličen način za pridobivanje novih jezikovnih znanj.

Z Yureno se lahko otroci, pa tudi tisti malo starejši, v času poletnih počitnic odpravijo na različne vrhunske lokacije v Angliji, kjer bo poskrbljeno za njihovo bivanje, prehrano in seveda za intenzivne tečaje angleščine! Gre za skrbno izbrane, priznane jezikovne šole, s katerimi šola tujih jezikov Yurena sodeluje že 10 ali več let.

Za vse tiste, ki bi se želeli naučiti angleškega jezika in spoznati nove prijatelje iz različnih držav, lahko del poletnih počitnic preživijo v čudovitih angleških mestecih, kot so Broadstairs, Margate in Worcester.

Broadstairs

Od 12. leta dalje

Broadstairs

Kent School of English & Hilderstone college

Broadstairs

Kent School of English je privatna šola, ki deluje že od leta 1972. Skozi vse leto nudijo tečaje angleščine tečajnikom z vsega sveta. Šola se nahaja v slikovitem Broadstairsu v grofiji Kent. Šola ima akreditacijo British Council-a in je članica Englih UK.

Hilderstone College je bil ustanovljen leta 1970. Namenjen je odraslim, sprejema pa tudi tečajnike, stare od 14 do 16 in 16 do 18 let, če so le ti del skupine. Na leto se pri njih izobražuje približno 1000 tečajnikov iz več kot 30 držav. Šola ima akreditacijo British Council-a, ki jo uvršča med najbolj kakovostne kolidže v Veliki Britaniji. Hilderstone College je član English UK, IALC …

Učenje angleščine v tujini

Od 21. leta dalje

Margate

Margate Language Center

Margate

Margate Language Center je prijazna zasebna jezikovna šola za odrasle (starost nad 21 let),

s katero Yurena sodeluje že vrsto let. Nahaja se v priljubljenem obmorskem mestu Margate v grofiji Kent. Šola ponuja izjemno kakovostne tečaje angleškega jezika, oblikovane prav posebej za potrebe odraslih, bodisi za potrebe dela bodisi za potrebe razvedrila oziroma pridobivanja novih znanj. Vodijo jih visoko usposobljeni učitelji.

Učenje angleščine v tujini

Od 13. do 17. leta

Worcester

Kingsway English Centre

Worcester

Kingsway English Centre je zasebna šola, ki deluje kot družinsko podjetje že od leta 1988 dalje.

Šola se nahaja v samem centru mesta Worcester, prekrasnega mesta v centralni Angliji, ki se nahaja ob reki Severn. Šola ponuja izobraževalne tečaje angleškega jezika za odrasle od dopolnjenega 25. leta naprej, v poletnih mesecih pa KEC organizira tudi poletno šolo za najstnike od 13 do 17 let. Za slednje, ki se zanimajo za učenje angleščine v majhnih skupinah z odlično namestitvijo pri host družinah in obilico zanimivih popoldanskih aktivnosti, je KEC prav gotovo pravi naslov.

Sodelujemo z

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR