Jezikovni tečaji za upokojence

Za vse, ki že imate določeno predznanje tujega jezika, smo v Yureni pripravili konverzacijske tečaje angleščine in nemščine, na katerih boste znanje lahko osvežili in nadgradili na povsem praktičen način, morda ob skodelici čaja …

Gre za 40-urne tečaje, ki bodo potekali v 90-minutnih srečanjih. Program bo obravnaval praktične situacije (na potovanju, v restavraciji, v hotelu, na letališču, na postaji …).

Pomemben sestavni del tečaja bodo tudi kultura, zgodovina, kulinarika … naroda, ki jezik govori. Poleg jezikovnega znanja tečaj nudi druženje, zabavo, krepitev spomina, inteligence in samozavesti.

Program smo poimenovali SOKRIT - Sproščujoč, Osvežitven, Kakovosten, Razvedrilen, Inovativen Tečaj.

Seveda pa nismo pozabili na začetnike. Morda bi se želeli seznaniti in spregovoriti v povsem novem jeziku. Poleg angleščine in nemščine so na voljo tudi italijanščina, francoščina, španščina, ruščina …

Odmislite pomisleke in se prepustite kakovostnim Yureninim predavateljicam in predavateljem. Tudi na začetnih tečajih bo poudarek na govoru.

Tečaji bodo potekali v dopoldanskem času dvakrat ali enkrat tedensko v prostorih Yurene na Glavnem trgu 11 (nasproti frančiškanske cerkve). Namenjeni so generaciji v tretjem življenjskem obdobju.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR