Tečaji v podjetjih

Yurena že mnogo let sodeluje s številnimi podjetji na območju širše Dolenjske, v Beli krajini in Posavju. Tečaji v podjetjih v glavnem potekajo v prostorih naročnika in pomenijo prihranek na času.

Tako urnik, intenzivnost, obseg in vsebina tečaja so prilagojeni željam in potrebam naročnika. V kolikor ne gre za začetnike, ki potrebujejo splošni jezik, so to predvsem tečaji “po meri” naročnika, kjer je program prilagojen potrebam udeležencev, pa naj bo to poslovni jezik ali pa morda “jezik stroke”, ki ga potrebujejo v proizvodnji.

Za vsako podjetje opredelimo cilje izobraževanja in pripravimo terminski plan srečanj. Napredek udeležencev skrbno spremljamo.

Za podjetnike, ki se zaradi obilice dela ne morejo odločiti za večurni tečaj, pa predlagamo izobraževanja v obliki delavnic, ki se ponavadi izvedejo v dnevu ali dveh.

Pokličite nas in pripravili vam bomo ponudbo.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR