Tečaji v tujini

Vaše počitnice z učenjem tujega jezika!

Zakaj ne bi združili prijetnega s koristnim in se odpravili na tečaj v deželo, kjer se jezik govori? Poleg učenja spoznate deželo, kulturo ljudi in običaje. Šole, ki jih priporoča Yurena, so skrbno izbrane glede na kakovost in so ustrezno certificirane.

Z Yureno se lahko osnovnošolci od 12. leta naprej, srednješolci ter odrasli odpravite na različne vrhunske lokacije v Angliji, na Irskem ali Avstriji, kjer bo poskrbljeno za vaše bivanje, prehrano in seveda za intenzivne tečaje angleščine oziroma nemščine! Za najstnike oblikujemo skupine med poletnimi počitnicami, odrasli pa se lahko na tečaj v tujino odpravite kadarkoli med letom.

Svetovali vam bomo pri izbiri ustreznega tečaja in uredili vse potrebno na šoli, kar pa ne pomeni dodatnih stroškov, ker upoštevamo cenik šole, kamor greste. Odločite se za nova znanja in doživetja. Seznanite nas s svojimi željami in pričakovanji in izdelali bomo ponudbo.

Zakaj na tečaj tujega jezika v tujini?

– ker gre za najboljši način utrjevanja ali začetka učenja tujega jezika
– angleški jezik je v svetu vse bolj pomemben in znanje le-tega predstavlja konkurenčno prednost
– če odhajate na študij ali prakso v tujino, je to vsekakor najboljši način za osvežitev in pridobitev znanja tujega jezika ter pripravo na učenje in delo v tujini
– po zaključku tečaja prejmete mednarodni certifikat, ki je v pomoč pri iskanju zaposlitve ali vpisu na različne tuje fakultete
– namen jezikovnih tečajev v tujini je izpopolnitev znanja do ravni, ki bo omogočala samozavesten nastop in kakovostno korespondenco s poslovnimi partnerji.

Velika Britanija

Učenje angleščine v Angliji.

 • Učenje angleščine v Broadstairsu
  KSE in HC sta šoli s skoraj 50-letno tradicijo in spadata med najbolj kakovostne šole v Veliki Britaniji. Šoli imata akreditacijo British Council-a in sta članici English UK. Letos bo že 24 let odkar sodelujemo s Hilderstone Collegom in 16 let odkar sodelujemo s Kent School of English. Nahajata se v obmorskem mestu Broadstairs s približno 25.000 prebivalci in prijetnim milim morskim podnebjem.
 • Margate: tečaji angleščine v Margatu
  Privatna šola, ki se nahaja v centru obmorskega mesta Margate na JV obali v grofiji Kent. Gre za lepo mesto, ki je včasih slovelo kot privlačno morsko letovišče za Londončane. S šolo sodelujemo že 15 let.
 • Worcester: Kingsway English Centre
  Kingsway English Centre je zasebna šola, ki deluje kot družinsko podjetje že od leta 1988 dalje. Gre za izjemno kakovostno šolo, s katero sodelujemo že nekaj let. Šola se nahaja v samem centru mesta Worcester, prekrasnega mesta v centralni Angliji, ki se nahaja ob reki Severn.
 • English in Chester je kakovostna privatna šola, ki deluje že od leta 1976. Chester je čudovito starodavno z obzidjem obdano mesto na SZ Velike Britanije. Mesto leži ob reki Dee blizu meje z Walesom. Šola ima dva centra na Stanley Place v središču Chestra.

Irska

Učenje angleščine na Irskem.

 • Največje irsko mesto je moderna metropola, ki da občutek malega mesta in ga zlahka raziščete. Poleg vseh znamenitosti gre za čudovito lokacijo ob reki Liffey, blizu so čudovite plaže in sprehodi ob morju…Seveda pa ne smemo pozabiti na PUBE, ki predstavljajo osrčje Dublina in povedo, zakaj Dublinčani mislijo, da živijo na najlepšem koncu sveta.
 • Cork je prekrasno irsko mesto, katerega center je zgrajen na otoku v reki Lee, čisto blizu pristanišča. Reka Lee objema center mesta in številni mostovi dajejo mestu poseben čar. Gre za mesto, ki odpira vrata na jug Irske.

Avstrija

Učenje nemščine v Avstriji.

 • Graz: Učenje nemškega jezika v Avstriji
  Program zajema 24 ur tečaja tedensko in vrsto prostočasnih aktivnosti. Jezikovna šola Deutsch in Graz ima dolgoletne izkušnje na področju poučevanja nemščine. Tečajnike poučujejo izkušeni učitelji po modernih metodah. Tečaji potekajo v samem centru Gradca. Program zajema 24 ur tečaja tedensko in vrsto prostočasnih aktivnosti.
 • Graz: Učenje nemškega jezika v Avstriji
  Program zajema 24 ur tečaja tedensko in vrsto prostočasnih aktivnosti. Jezikovna šola Deutsch in Graz ima dolgoletne izkušnje na področju poučevanja nemščine. Tečajnike poučujejo izkušeni učitelji po modernih metodah. Tečaji potekajo v samem centru Gradca. Program zajema 24 ur tečaja tedensko in vrsto prostočasnih aktivnosti.

Italija

Učenje italijanščine v Italiji.

 • Piccola Università obratuje od leta 1993 in je odprta od marca do novembra. Nahaja se v prečudovitem mestecu Tropea na jugu Italije. Tropea je očarljivo mestece s približno 7000 prebivalci. Zaradi kristalno čistega turkiznega morja in peščenih plaž ji pravijo tudi kalabrijski biser.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR