Tečaji v tujini

Poletne počitnice z učenjem tujega jezika!

Znanje tujega jezika je dandanes resnično velika prednost. In tujega jezika se najbolje naučimo v pravem okolju, kjer ga govorijo vsi in smo ga “prisiljeni” govoriti tudi sami. Poletni jezikovni tečaji v tujini so torej odličen način za pridobivanje novih jezikovnih znanj.

Z Yureno se lahko osnovnošolci od 12. leta naprej, srednješolci ter odrasli v času poletnih počitnic odpravijo na različne vrhunske lokacije v Angliji ali Avstriji, kjer bo poskrbljeno za njihovo bivanje, prehrano in seveda za intenzivne tečaje angleščine oziroma nemščine! Gre za skrbno izbrane, priznane jezikovne šole, s katerimi šola tujih jezikov Yurena sodeluje že 10 ali več let.

Za vse, ki bi se želeli naučiti nemškega jezika, obenem pa tudi spoznati nove prijatelje iz različnih držav, sta na voljo lokaciji v Spittalu ali Gradcu. Tisti, ki jih bolj zanima angleščina, pa lahko del poletnih počitnic preživijo v čudovitih angleških mestecih, kot so Broadstairs, Margate in Worcester.

 

Zakaj na tečaj tujega jezika v tujini?

– ker gre za najboljši način utrjevanja ali začetka učenja tujega jezika
– angleški jezik je v svetu vse bolj pomemben in znanje le-tega predstavlja konkurenčno prednost
– če odhajate na študij ali prakso v tujino, je to vsekakor najboljši način za osvežitev in pridobitev znanja tujega jezika ter pripravo na učenje in delo v tujini
– po zaključku tečaja prejmete mednarodni certifikat, ki je v pomoč pri iskanju zaposlitve ali vpisu na različne tuje fakultete
– namen jezikovnih tečajev v tujini je izpopolnitev znanja do ravni, ki bo omogočala samozavesten nastop in kakovostno korespondenco s poslovnimi partnerji.

Velika Britanija

Učenje angleščine v Angliji.

 • Učenje angleščine v Broadstairsu
  Broadstairs je obmorsko mesto v grofiji Kent na juhovzhodu Anglije s približno 25.000 prebivalci in prijetnim milim morskim podnebjem. Mesto leži nad pristaniščem z mogočnimi klifi/pečinami na obeh straneh. Blizu mesta se nahajata Canterburry in Dover, do Londona pa nas vlak popelje z direktno povezavo v uri in dvajsetih minutah.
 • Margate: tečaji angleščine v Margatu

  Margate Language Center

  590€ + prevozi
  Margate je ljubko in čarobno mesto s približno 57 000 prebivalci, ki se nahaja v grofiji Kent na jugovzhodu Anglije. V preteklosti je mesto veljalo za enega izmed najpopularnejših angleških morskih letovišč, ki je na svoje plaže privabljalo številne Londončane. Zgodovina mesta je torej tesno povezana z morjem ter nosi bogato pomorsko tradicijo.
 • Worcester: Kingsway English Centre

  Kingsway English Centre

  že od 840 £ + prevozi
  Worcester je mesto in sedež okraja Worcestershire, kjer prebiva okoli 100 000 prebivalcev. Nahaja se 27 kilometrov jugozahodno od mesta Birmingham ter 27 kilometrov severno od mesta Gloucester. Mesto z zahodne strani obdaja reka Severn. Mesto je znano po katedrali Worcester Cathedral, ki datira v 12. stoletje.

Avstrija

 • Graz: Učenje nemškega jezika v Avstriji
  Gradec je čudovito in raznoliko mesto, le 2 uri in pol oddaljeno od Novega mesta. Program zajema 24 ur tečaja tedensko in vrsto prostočasnih aktivnosti. Jezikovna šola Deutsch in Graz ima dolgoletne izkušnje na področju poučevanja nemščine. Tečajnike poučujejo izkušeni učitelji po modernih metodah. Tečaji potekajo v samem centru Gradca.
 • Graz: Učenje nemškega jezika v Avstriji
  Gradec je čudovito in raznoliko mesto, le 2 uri in pol oddaljeno od Novega mesta. Program zajema 24 ur tečaja tedensko in vrsto prostočasnih aktivnosti. Jezikovna šola Deutsch in Graz ima dolgoletne izkušnje na področju poučevanja nemščine. Tečajnike poučujejo izkušeni učitelji po modernih metodah. Tečaji potekajo v samem centru Gradca.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR