Predstavitev šol: English in Margate

Učenje angleškega jezika v Angliji!

English in Margate NOVO

ENGLISH in MARGATE je privatna šola v čudovitem obmorskem mestu Margate v grofiji Kent na jugovzhodu Anglije.

S šolo smo začeli sodelovati že leta 2005 in vsi tečajniki so se domov vrnili zadovoljni.

Posebna ponudba za enotedenski intenzivni tečaj od nedelje do nedelje do konca maja (2024)

Paket zajema:

- 40 šolskih ur na teden (tečaj na stopnjah od A2 do C1)
- V dopoldanskih urah poteka tečaj splošne angleščine, popoldan pa razvijanje ostalih spretnosti (Social Interaction, Travel and Work, Business English; za poslovno angleščino je potrebno znanje na stopnji B1 ali več)
- V ceni sta dva popoldanska izleta (npr. Canterbury, Dover White Cliffs, Broadstairs, Sandwich)
- Bivanje: možnost izbire bivanja pri družini z lastno kopalnico (polpenzion med tednom in polni penzion med vikendom) ali pa nastanitev v študentski rezidenci (Self Catering)

Cena za en teden:

- za bivanje pri družini: 890,00 EUR. Cena za Yurenine tečajnike: 840,00 EUR.
- za bivanje v študentski rezidenci Self-Catering: 795,00 EUR. Cena za Yurenine tečajnike: 745,00 EUR.

V ceni ni prevozov na letališče, z letališča in letalskega prevoza. Prijaviti se je potrebno vsaj en mesec pred odhodom.

Nazadnje posodobljeno: 21. 3. 2024

Margate

Margate je ljubko in čarobno mesto s približno 57 000 prebivalci, ki se nahaja v grofiji Kent na jugovzhodu Anglije.

V preteklosti je mesto veljalo za enega izmed najpopularnejših angleških morskih letovišč, ki je na svoje plaže privabljalo številne Londončane. Zgodovina mesta je torej tesno povezana z morjem ter nosi bogato pomorsko tradicijo. Zaradi svoje lokacije mesto ponuja izjemne priložnosti za okušanje tradicionalnih kulinaričnih dobrot, sproščujoče sprehode na peščenih plažah, spoznavanje kulturne dediščine (muzej sodobne umetnosti Turner Contemporary, jama školjk Shell Grotto) ter ogled okoliških mest kot so Broadstairs, Ramsgate, Canterburry.

Margate: zasebna jezikovna šola za odrasle

Zakaj z Yureno na jezikovni tečaj v Anglijo?

 • Priznane jezikovne šole

  Yurena sodeluje le s skrbno izbranimi, priznanimi angleškimi jezikovnimi šolami, kot so Hilderstone College, Kent School of English, English in Margate, Kingsway English Centre, itd…

 • Aktivno pridobivanje znanja

  Udeleženci pridobijo bogato znanje tujega jezika v avtohtonem okolju na sproščen in zabaven način. Gre za aktivno preživete, nepozabne počitnice ob spoznavanju angleške kulture in tradicije, ter sklepanju novih poznanstev.

 • Majhno število tečajnikov

  Yurenine skupine so majhne (okoli 10 potnikov se razporedi na dveh šolah), kar preprečuje medsebojno komunikacijo v slovenščini.

 • Edini iz Slovenije

  Do sedaj na omenjenih šolah ni bilo tečajnikov iz Slovenije.

 • Popolna organizacija

  Organizacija celotnega aranžmaja je v rokah Yurene (v ceni so zajeti zavarovanje, prevoz iz Novega mesta do letališča in nazaj, prevoz z letališča do kraja bivanja in nazaj, tečaj, bivanje, izleti, ekskurzije …).

 • Skrbno izbrana nastanitev

  Naši tečajniki prebivajo pri skrbno izbranih »host« družinah, kjer seveda še dodatno izpopolnjujejo govorne spretnosti ter spoznavajo življenje in navade angleških družin. Pri družini med tednom zajtrkujejo in večerjajo, konec tedna pa imajo tam polni penzion. Prevoza tečajniki ne potrebujejo, saj je šola od doma oddaljena največ 20 minut hoje. Ponavadi nudijo »host« družine tečajnikom tudi kolo, tako da pot v šolo nikakor ne predstavlja napora.

 • Sestanek pred odhodom

  Za nepolnoletne tečajnike in njihove starše organiziramo vsako leto sestanek najmanj 10 dni pred odhodom, da se pogovorimo o vseh podrobnostih in razčistimo morebitne nejasnosti. Tudi v času tečaja smo ves čas v stiku s spremljevalko, šolo in po potrebi tudi s »host« družino (družino gostiteljico).

 • Ekskurzije

  Nudimo 2 poldnevni in 3 celodnevne ekskurzije (v London, Cambridge, Oxford, Brighton…).

 • Več kot 20 let sodelovanja

  Gre za dolgoletno sodelovanje Yurene. Letos bo že enaindvajset let odkar sodelujemo s Hilderstone Collegom in štirinajst let odkar sodelujemo s Kent School of English.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR