Predstavitev šol: Margate Language Center

Učenje angleškega jezika v Angliji!

Margate Language Center

Margate Language Center je prijazna zasebna jezikovna šola za odrasle s katero Yurena sodeluje že vrsto let. Nahaja se v priljubljenem obmorskem mestu Margate v grofiji Kent.

Šola ponuja izjemno kakovostne tečaje angleškega jezika, oblikovane prav posebej za potrebe odraslih, bodisi za potrebe dela bodisi za potrebe razvedrila oziroma pridobivanja novih znanj.

Vodijo jih visoko usposobljeni učitelji. Šola tečajnikom prav tako omogoča tudi različne vrste razvedrila, saj je opremljena s šolsko kavarno in barom, brezžičnim omrežjem, biljardno mizo in televizijskimi ekrani.

S šolo sodelujemo že 15 let.

Tečaji:

- splošni jezik
- poslovni jezik
- angleščina za zdravstvene delavce
- starš + otrok
- priprava na izpite

Bivanje:

- pri družini
- rezidenčno v lastni Culver House

Posebna priložnost:

- 20 ur tečaja v skupini na teden
- 6 individualnih ur na teden
- 4 delovna kosila z učiteljem na teden v lokalni restavraciji
- poldnevna ekskurzija v Canterbury
- polpenzion pri družini z lastno kopalnico ali
- bivanje v študentski rezidenci (tudi lastna kopalnica) poleg šole

Cena za tedenski paket zajema stroške prijavnine: 600 GBP

Margate

Margate je ljubko in čarobno mesto s približno 57 000 prebivalci, ki se nahaja v grofiji Kent na jugovzhodu Anglije.

V preteklosti je mesto veljalo za enega izmed najpopularnejših angleških morskih letovišč, ki je na svoje plaže privabljalo številne Londončane. Zgodovina mesta je torej tesno povezana z morjem ter nosi bogato pomorsko tradicijo. Zaradi svoje lokacije mesto ponuja izjemne priložnosti za okušanje tradicionalnih kulinaričnih dobrot, sproščujoče sprehode na peščenih plažah, spoznavanje kulturne dediščine (muzej sodobne umetnosti Turner Contemporary, jama školjk Shell Grotto) ter ogled okoliških mest kot so Broadstairs, Ramsgate, Canterburry.

Margate: zasebna jezikovna šola za odrasle

Zakaj z Yureno na jezikovni tečaj v Anglijo?

 • Priznane jezikovne šole

  Yurena sodeluje le s skrbno izbranimi, priznanimi angleškimi jezikovnimi šolami, kot so Hilderstone College, Kent School of English, Margate Language Center, Kingsway English Centre, itd…

 • Aktivno pridobivanje znanja

  Udeleženci pridobijo bogato znanje tujega jezika v avtohtonem okolju na sproščen in zabaven način. Gre za aktivno preživete, nepozabne počitnice ob spoznavanju angleške kulture in tradicije, ter sklepanju novih poznanstev.

 • Majhno število tečajnikov

  Yurenine skupine so majhne (okoli 10 potnikov se razporedi na dveh šolah), kar preprečuje medsebojno komunikacijo v slovenščini.

 • Edini iz Slovenije

  Do sedaj na omenjenih šolah ni bilo tečajnikov iz Slovenije.

 • Popolna organizacija

  Organizacija celotnega aranžmaja je v rokah Yurene (v ceni so zajeti zavarovanje, prevoz iz Novega mesta do letališča in nazaj, prevoz z letališča do kraja bivanja in nazaj, tečaj, bivanje, izleti, ekskurzije …).

 • Skrbno izbrana nastanitev

  Naši tečajniki prebivajo pri skrbno izbranih »host« družinah, kjer seveda še dodatno izpopolnjujejo govorne spretnosti ter spoznavajo življenje in navade angleških družin. Pri družini med tednom zajtrkujejo in večerjajo, konec tedna pa imajo tam polni penzion. Prevoza tečajniki ne potrebujejo, saj je šola od doma oddaljena največ 20 minut hoje. Ponavadi nudijo »host« družine tečajnikom tudi kolo, tako da pot v šolo nikakor ne predstavlja napora.

 • Sestanek pred odhodom

  Za nepolnoletne tečajnike in njihove starše organiziramo vsako leto sestanek najmanj 10 dni pred odhodom, da se pogovorimo o vseh podrobnostih in razčistimo morebitne nejasnosti. Tudi v času tečaja smo ves čas v stiku s spremljevalko, šolo in po potrebi tudi s »host« družino (družino gostiteljico).

 • Ekskurzije

  Nudimo 2 poldnevni in 3 celodnevne ekskurzije (v London, Cambridge, Oxford, Brighton…).

 • Več kot 20 let sodelovanja

  Gre za dolgoletno sodelovanje Yurene. Letos bo že enaindvajset let odkar sodelujemo s Hilderstone Collegom in štirinajst let odkar sodelujemo s Kent School of English.

Za udeležence je ves čas poskrbljeno na visoki ravni. Tečajnike (najstnike) spremlja spremljevalka, profesorica angleščine, ki je z njimi v času bivanja ves čas v stiku.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR