Predstavitev šol: Kingsway English Centre

Učenje angleškega jezika v Angliji!

Kingsway English Centre

Kingsway English Centre je zasebna šola, ki deluje kot družinsko podjetje že od leta 1988 dalje.

Gre za izjemno kakovostno šolo, s katero sodelujemo že nekaj let.

Šola se nahaja v samem centru mesta Worcester, prekrasnega mesta v centralni Angliji, ki se nahaja ob reki Severn.

Šola ponuja izobraževalne tečaje angleškega jezika za odrasle v majhnih skupinah. Zelo jih priporočamo poslovnežem.

Bivanje:

- pri družinah
- v stanovanjih

V poletnih mesecih pa KEC organizira tudi poletno šolo za najstnike od 13 do 17 let.

Za slednje, ki se zanimajo za učenje angleščine v majhnih skupinah z odlično namestitvijo pri host družinah in obilico zanimivih popoldanskih aktivnosti, je KEC prav gotovo pravi naslov. Naj poudarimo, da gre za butične počitnice, kajti šola je pripravljena iz določene države sprejeti le po nekaj kandidatov.

Njihov pogoj je tudi, da le ti pridejo brez spremstva.

Worcester

Worcester je mesto in sedež okraja Worcestershire, kjer prebiva okoli 100 000 prebivalcev.

Nahaja se 27 kilometrov jugozahodno od mesta Birmingham ter 27 kilometrov severno od mesta Gloucester. Mesto z zahodne strani obdaja reka Severn. Mesto je znano po katedrali Worcester Cathedral, ki datira v 12. stoletje. Worcester je kraj, kjer je potekala zadnja bitka v Državljanski vojni (Civil War), kraj kjer je vojska Oliverja Cromwella porazila viteze kralja Charlesa II. Worcester je bil dom »Royal Worcester Porcelain« ter skladatelja Sira Edwarda Elgarja. Mesto je zagotovo najbolj poznano po tovarni »Lea & Perrins«, v kateri pridelujejo slavno pikantno Worcester omako, kislo-sladkega okusa (»Worcestershire Sauce«) ter po najhitrejše rastoči oz. razvijajoči se univerzi, University of Worcester.

Za udeležence je ves čas poskrbljeno na visoki ravni. Tečajnike (najstnike) spremlja spremljevalka, profesorica angleščine, ki je z njimi v času bivanja ves čas v stiku.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR