Predstavitev šole: Worcester School of English

Učenje angleškega jezika v Angliji!

Worcester School of English

Worcester School of English je zasebna šola, ki deluje kot družinsko podjetje že od leta 1988 dalje.

Gre za izjemno kakovostno šolo, s katero sodelujemo že nekaj let.

Šola se nahaja v samem centru mesta Worcester, prekrasnega mesta v centralni Angliji ob reki Severn.

Na WSE nudijo izobraževalne tečaje angleškega jezika za odrasle v majhnih skupinah. Zelo jih priporočamo poslovnežem in ostalim. Letos nudijo tudi izjemen program, kjer so združili koristno s prijetnim.

Cena 715 GBP + bivanje.

Cena 715 GBP + 294 GBP za bivanje s polpenzionom.

Trije dnevi učenja in štirje dnevi odkrivanja Anglije. Tečaj angleščine v torek, sredo in četrtek. Petek, sobota, nedelja in ponedeljek pa so namenjeni odkrivanju okolice.

Priporočamo bivanje pri družini, in sicer Homestay Executive, kjer imate svojo kopalnico.

V Worcester greste lahko z direktnim vlakom iz Londona. Vožnja traja 2 uri. Lahko pa letite iz Benetk ali Zadra v Birmingham, ki je od Worcestra oddaljen 40 minut z vlakom.

Ko nam boste povedali željeni datum, vam bomo poiskali najugodnejšo obliko prevoza.

Na voljo smo za kakršnakoli vprašanja - jure@yurena.si.

Naj navedemo še nekaj prednosti:

1. Začnete in končate na katerikoli dan
2. Stroškov registracije NI
3. Krasne družine ali hoteli – počutite se sproščeno in udobno
4. Prelep konec Anglije, naravni govorci ves čas

Worcester

Worcester je mesto in sedež okraja Worcestershire, kjer prebiva okoli 100 000 prebivalcev.

Nahaja se 27 kilometrov jugozahodno od mesta Birmingham ter 27 kilometrov severno od mesta Gloucester. Mesto z zahodne strani obdaja reka Severn. Mesto je znano po katedrali Worcester Cathedral, ki datira v 12. stoletje. Worcester je kraj, kjer je potekala zadnja bitka v Državljanski vojni (Civil War), kraj kjer je vojska Oliverja Cromwella porazila viteze kralja Charlesa II. Worcester je bil dom »Royal Worcester Porcelain« ter skladatelja Sira Edwarda Elgarja. Mesto je zagotovo najbolj poznano po tovarni »Lea & Perrins«, v kateri pridelujejo slavno pikantno Worcester omako, kislo-sladkega okusa (»Worcestershire Sauce«) ter po najhitrejše rastoči oz. razvijajoči se univerzi, University of Worcester.

Za udeležence je ves čas poskrbljeno na visoki ravni. Tečajnike (najstnike) spremlja spremljevalka, profesorica angleščine, ki je z njimi v času bivanja ves čas v stiku.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR