Ugodna ponudba jezikovnih tečajev

Konverzacijski tečaji angleščine in nemščine. S tečaji pričnemo po 1. februarju 2018.

Za vse, ki imate določeno znanje tujega jezika, so v Yureni pripravili konverzacijske tečaje angleščine in nemščine, kjer boste znanje lahko osvežili in nadgradili na povsem praktičen način; morda ob skodelici čaja …

Gre za 40-urne tečaje, kjer bo dvajset 90-minutnih srečanj. Program bo obravnaval praktične situacije (v restavraciji, v hotelu, na letališču, na postaji …).

Pomemben sestavni del tečaja bodo tudi kultura, zgodovina, kulinarika … naroda, ki jezik govori. Poleg jezikovnega znanja tečaj nudi druženje, zabavo, krepitev spomina, inteligence in samozavesti.

Program so poimenovali SOKRIT - Sproščujoč, Osvežitven, Kakovosten, Razvedrilen, Inovativen Tečaj.

Seveda pa niso pozabili na začetnike. Morda bi se želeli seznaniti in spregovoriti v povsem novem jeziku. Poleg angleščine in nemščine so na voljo tudi italijanščina, francoščina, španščina, ruščina.

Odmislite pomisleke in se prepustite kakovostnim Yureninim predavateljicam in predavateljem. Tudi na začetnih tečajih bo poudarek na govoru.

Tečaji bodo potekali v dopoldanskem času dvakrat tedensko v prostorih Yurene na Glavnem trgu 11 (nasproti frančiškanske cerkve). Namenjeni so generaciji v tretjem življenjskem obdobju.

Tudi cene smo prilagodili. Tečaj za skupino z 8 do 10 udeleženci stane 163,00 EUR + DDV. Gradivo je v ceni. Možno je plačilo v treh obrokih po 56,00 EUR + DDV.

Na tečaj se lahko prijavite v pisarni Yurene ali pri Društvu upokojencev Novo mesto, kjer izpolnite prijavni obrazec. Za več informacij pokličite Jureta v Yureno na 07 33 72 100.

Začetek tečajev: po 1. februarju 2018

Rok za prijavo: 31. januar 2018

Srečanja z vami se že veselimo.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR