Tečaji angleščine na Irskem!

NOVO!


Zakaj ne bi združili prijetnega s koristnim in se odpravili na tečaj v deželo, kjer se jezik govori? Poleg učenja spoznate deželo, kulturo ljudi in običaje.

Šole, ki jih priporoča Yurena, so skrbno izbrane glede na kakovost in so ustrezno certificirane.

Z Yureno se lahko osnovnošolci od 12. leta naprej, srednješolci ter odrasli odpravite na različne vrhunske lokacije na Irskem, kjer bo poskrbljeno za vaše bivanje, prehrano in seveda za intenzivne tečaje angleščine!

Za najstnike oblikujemo skupine med poletnimi počitnicami, odrasli pa se lahko na tečaj v tujino odpravite
kadarkoli med letom.

Svetovali vam bomo pri izbiri ustreznega tečaja in uredili vse potrebno na šoli, kar pa ne pomeni dodatnih stroškov, ker upoštevamo cenik šole, kamor greste. Odločite se za nova znanja in doživetja. Seznanite nas s svojimi željami in pričakovanji in izdelali bomo ponudbo.

VPISNI LIST

Za vse, ki se pri nas še niste izobraževali ali ne poznate svoje stopnje znanja, predlagamo brezplačno uvrstitveno testiranje na našem sedežu.

Posredovane podatke bomo skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

GOR